Miért?

A miért megválaszolásával az Ébredést indítjuk el a felelősen gondolkozó felnőttekben.

  • Mert 1989 óta a népesedési helyzet drámaian alakult. A magát magyarnak vallók születési és halálozási számát vizsgálva az elmúlt 23 évben, több mint 1 millió fővel csökkent a magyarság lélekszáma a belső-magyarországi területeken, ezen kívül kb. 300.000 magyar hagyta el az országot, hogy külföldön munkát és megélhetés találjon magának. A 3. magyar köztársaság működése nagyobb emberi veszteséget okozott, mint a II. világháború (amiben a polgári áldozatokkal együtt 960.000?en vesztették életüket).

Az anyagi veszteség a II. világháborúban a nemzeti vagyon 40-50%-át tette ki, az elmúlt 23 évben sikerült a nemzeti vagyon több mint 95%-át idegen kézre juttatni.

  • Mert könnyen kiszámítható, hogy a ?Ratkós" korosztály nyugdíjára nincs meg az anyagi fedezet. (1950-1956 között évente 200-230.000-en születtek, ők hamarosan nyugdíjba mennének)
  • Mert felismertük, hogy nem a magyar kormány kezében van a valódi hatalom!
  • Mert felismertük, hogy a valódi hatalmat a ?háttérhatalom" képviseli, aminek megjelenési formái a magán bankrendszer a multinacionális cégek a média birodalmuk és az energia lobby.

A háttérhatalom szereplői zsarolt helyzetben tartják a mindenkori magyar kormányt, így az csak annyi jogosultságot kap, hogy felszámolja a gazdaságot és a társadalmat, biztosítva ezzel a betelepülő idegeneknek a megüresedett országot. Mivel nem a kormány kezében van a valódi hatalom, ezért csak az önszerveződő civil mozgalom hozhat eredményes megoldást.

Mert megértettük, hogy nem kormányt, hanem rendszert kell váltani!

Mivel azonban a rendszer fenntarthatatlan, ezért nem a rendszer megbuktatásán kell fáradoznunk, hanem a Szerves Társadalom felépítésén.

  • Mert mára köztudottá vált a bankcsalás, azaz hogy a magán bankok nem kölcsön adják a pénzt, hanem a semmiből teremtik. Ezzel a technikával a magán bankrendszer olyan mérhetetlen vagyonra és befolyásra tett szert, amivel rettegésben tartják a világot.

Kapcsolat, elérhetőségeink

Ha részt kívánsz venni a mozgalomban vagy formálni szeretnél a honlapon, írj kérlek nekünk: elokozossegek@gmail.com

Hírlevelünkre ide kattintva tudsz feliratkozni: http://elokozossegek.hu/hirlevel