Ébredés

A XXI. században az emberiség elérte azt a technikai fejlettséget, aminek segítségével a föld minden lakója teljességben, egészségben élhetne. E-helyett a világ 380 leggazdagabb embere annyi vagyonnal rendelkezik, mint amennyiből a legszegényebb 2.5 milliárd nélkülöz. A világot a fenti példa szerint nem megfelelő emberek irányítják. Hogyan tudja maroknyi kisebbség rabszolgasorsban tartani a föld társadalmait? Hogyan engedhetik ezt meg a világ társadalmai?
A megoldás a tudatosodásban a szeretet erejének felismerésében és az összefogásban rejlik!

"Változtasd meg magad és megváltozik körülötted a világ is."

Az Ébredéshez be kell ismernünk, hogy ez idáig becsaptak minket és el kell indulnunk a forrás irányába. 
Összeesküvés meghatározása a Magyar Tudományos Akadémia szótára szerint: "Titkos szövetkezés vezető politikai személyiség ellen vagy az állami társadalmi rend erőszakos megdöntésére. Láthatjuk, hogy csak szűken értelmezik az összeesküvés szó jelentését és ezzel tudatlanságban tartják vagy megtévesztik az olvasót, hiszen a titkos szövetkezés nem csak politikai vezető ellen és a rendszer ellen történhet. Az összesküvés tágan értelmezve:
Titkos szövetkezés valaki vagy valakik ellen.Valójában a titkos összeesküvés történhet egy egész társadalom és a világ népei ellen is. Ma már tudjuk, hogy a szabadkőművesek, illuminátusok vezetőinek évszázadok óta meg van a világ fölötti hatalom megszerzésére irányuló tervük és a múltba visszatekintve úgy tűnik, hogy idáig minden a tervük szerint történt.
Ha elkezdünk vizsgálódni akkor rájövünk, hogy az ármány tevékenysége miatt életünket megkeserítik az összeesküvések. Ezek következménye a visszafizethetetlen hitelek, az infláció a sárgacsekk özön, a magas adók, megteremtői pedig a háttérhatalom, aminek megjelenési formái a magánbank rendszer, a multinacionális cégek, a rossz híreket ránk zúdító média és az impotens politikusok százai (akik csak bábok ebben a tragikomédiában).

Hogy tisztán lássunk nézzük meg Aaron Russo-val készített 7 részes interjút.

Hozzunk néhány példát az összeesküvésekre:

1. Legfontosabb megismerkednünk a bankcsalással. Film mellékletünkben nézze meg a Pénz, mint adósság című filmet.

2. Finnugorizmus. A magyarokon kívül szerte a világon tudják, hogy a magyarok Atilla Hun király leszármazottai a Hunok ősei pedig a Szkíták. A Szkíták ősapja pedig Nimród az első világ király, akinek iker fiait úgy hívták Hunor és Magor. Hogy a magyar iskolákban nem így tanítják, ez azt jelenti, hogy intézményesítve van a magyar oktatásban a Hibás Tudás a megtévesztés a becsapás.

3. Trianon. A Szent Korona Országa szellemi, lelki és hosszú időn keresztül gazdasági, katonai nagyhatalom volt Európa szívében. Fény az éjszakában. Államalkotó nemzeteivel mellérendeltségi viszonyban, olyan harmonikusan működő szövetségi rendszert működtetett, mely a mai napig példaként áll Európa népei előtt. A háttérhatalomnak szét kellet vernie a Szent Korona Országát ahhoz, hogy a pénz diktatúrán alapuló Európai Uniót kialakíthassa.

4. Gyógyszeripar és az orvoslás. Amíg a gyógyszereket nyereség érdekelt részvénytársaságok gyártják addig nem áll érdekükben az emberek meggyógyítása. Mert ha így lenne, akkor tönkre mennének a részvényesek és maga a gyár is. Az orvosok érdekelté vannak téve, hogy ezt vagy azt a gyógyszert írják fel a betegeknek. A társadalom egészsége nemzetbiztonsági ügy. A gyógyszereket kizárólag közkézben és állami felügyelet alatt lévő gyógyszergyár állíthatná elő, így nem a minél több gyógyszer eladása lenne a cél, hanem a megelőzésé és előtérbe kerülne a természet gyógyászat.
Az oltások kötelezővé tétele is az immunrendszerünk legyengítését szolgálja, ami lehetővé teszi azt, hogy felnőjön egy legyengült szervezetű folyamatosan gyógyszereken élő társadalom. Tudnunk kell azt, hogy a 90 milliós lélekszámú Németországban nincs kötelező oltás, míg Magyarországon 10 kötelező oltás van, amiből kettőt nem is fertőző betegségre adnak.
Az Ébredés fejezet feladata, hogy felnyissa az olvasó szemét. Megmutassuk, hogy a TV-n keresztül bemutatott kép illúzió és a teremtett világ másképp működik.  
Két kísérletet ismernünk kell: Ha bedobunk egy békát a forró vízbe a béka kiugrik belőle, azonban ha langyos vízbe tesszük és lassan melegítjüt fel a vizet, akkor a békát megtudjuk főzni!
Jó példa erre a Taxis blokád, ami az üzemanyag árának 24Ft-ról 60Ft-ra történő emelése miatt történt. Itt kiugrott a béka a vízből. Ebből a kormány levonta a tanulságot és 1-2 év alatt emelte fel 60Ft-ra az üzemanyag árát. 1989 óta a kifoszátás lelassításával a társadalmat hozzászoktatták a szegénységhez (a langyos víz lassú felmelegítése), amivel elérték a gyerek vállalási hajlandosság csökkenését és így az elmúlt 23 évben több mint 1 millióval csökkent a magát magyarnak vallók lélekszáma és több mint 300.000 magyar vándorolt ki külföldre, hogy munkát és tisztességes fizetést kapjon.
A másik tanulságos kísérlet a félelemről szól. Ha egy egerekkel teli ketrec közelébe egy másik ketrecbe macskát teszünk, akkor az egerek szaporodása nagymértékben csökken.
A félelemben tartott társadalom teremtő ereje megcsappan és blokkolja a szeretetet. A Kárpát-medencére sokaknak fáj a foga és elfoglalására napjainkban már nem a háború a legalkalmasabb módszer.
A XXI. században gazdaságilag foglalják el a célországot és a társadalom szaporodását gátolják tudat és lélekromboló eszközökkel. Pl: a fogyasztói társadalom médiája.
Figyelmünk irányításával és a KÉPALKOTÁS képességének és a teremtő erőnknek használatával a pusztítás megállítható és az élet újra indítható a szervesen működő társadalomban.
A teremtő mag emberek összegyűjtésével, és munkájuk összehangolásával megkezdtük a Szent Korona Országának újjá szervezését.

Áldás kísérje munkánkat.

 

 

 

Kapcsolat, elérhetőségeink

Ha részt kívánsz venni a mozgalomban vagy formálni szeretnél a honlapon, írj kérlek nekünk: elokozossegek@gmail.com

Hírlevelünkre ide kattintva tudsz feliratkozni: http://elokozossegek.hu/hirlevel