Előszó

Drága Testvérem!

Az Élő Közösségek honlapot azért hívtuk életre, hogy a Kárpát-hazából összegyűjtse a már létező, működő közösségeket és hírt adjon Róluk. Közösségeink között alakuljon ki egy vérkeringés, ami áramoltatni fogja közöttünk a híreinket, működő tudásunkat.
A közös képalkotás képességével elképzeljük, majd szavakba öntjük a virágzó Magyarország működését, hogy azután a tudati energiánkat és teremtő erőnket használva meg is valósítsuk azt.
Tapasztalatainkat átadva új közösségek megszületését segítjük elő, felhívva a figyelmüket mindazokra a veszélyekre, amik egy közösség szétesését okozhatják.
Küldetésünknek tartjuk, hogy a magyarság újra mintát adhasson a világnak emberségből, a természet tiszteletéről és a társadalom felépítésének rendjéről.
Feltárjuk mindazokat a hibás tudásokat, amiknek következménye a világ társadalmainak adósrabszolga helyzete a természeti kincsek fölélése és a növényi és állati fajok kipusztítása. Helyette megmutatjuk a körforgásban való gondolkozásmódot és az egységtudatot, azaz a Szerves Társadalom működésének rendjét.

?Változtasd meg magad és megváltozik körülötted a világ?

Mi már a változás útjára léptünk és segítünk Neked is, hogy Te is megleld az Ébredés után az élet szépségét. Tapasztalatainkkal segítünk abban, hogy harmóniába (testi-lelki-szellemi egyensúlyba) kerülj, hogy családodban is megteremtsd a békét és rátalálj azokra a családokra, akik szintén így szeretnének élni. 8-10 család egymás megismerésével és együttműködésével már egy közösséget alkot, akik együttlétükkel, összefogásukkal, teremtő munkájukkal mintát tudnak adni a környezetükben élőknek.
Mivel a fénynek és a tűznek ősi hitünkben központi szerepe volt és tapasztalatunk alapján a kemence tüzének és a benne közösen megsütött kenyérnek közösség összetartó ereje van, ezért közösségeinknek ajánljuk a helyi polgármesterrel együttműködve a Falu Kemencéjének megépítését. A hetenként megsütött kenyér és kalács illata odavonzza majd a falu lakóit és megindulhat a falu lakóinak közösségé kovácsolása. A falu mag közössége példát mutat önellátásból, ami a polgármesterrel együttműködve a falu önellátásáig is felfejlődhet.
Amikor országunkban összeérnek az Élő közösségek példamutató életüknek hatásai, akkor jöhet az a fordulat társadalmi szinten, ami a Szerves Társadalmat, mint rendszert valósítja meg országunkban, mintát adva más országoknak is.
A rend kialakítása tehát belülről kifelé, lentről fölfelé fog történni. MAGunk, családunk, közösségünk, nemzettségünk, nemzetünk, szomszédos nemzetek és így tovább.
A honlap tartalma hétről-hétre úgy fog bővülni és tökéletesedni, ahogy az Élő Közösségek megküldik nekünk teremtéseiket, cselekvéseiket és az eközben szerzett tapasztalataikat. A mozgalomban résztvevők újra megtanulják, alkalmazzák és tovább adják az ősi tudást, ami az embert, emberré teszi.

Hazánk jelenleg egy gazdaságilag, tudatilag és lelkileg megszállt ország.

Ezen a tudati szinten és ebben a rendszerben azonban a magyarság és az emberiség gondjait megoldani nem lehet. 

1956-ban 20.000 magyar hazafi, elszántságával megfordította Európa legnagyobb hadseregét. Most 20.000 olyan - az ébredésen túljutott, tudatában és lelkében megtisztult- MAG emberre van szükség, akik tudati energiájukkal és teremtő erejüket működtetve kiutat mutatnak a nihilista-globalista pénzközpontú zsarnokságból. Ezért létrehoznunk egy hírvivői és tanítói hálózatot, aminek segítségével felgyorsítjuk a társadalom tudatának kitisztulását.

A MAG népe, a Mágusok népe ébred már!  

Tavaszra szárba szökken mozgalmunk és reményeink szerint nyárvégére már a gyümölcsét is megízlelhetjük.

További hírvivők és tanítók jelentkezését várjuk az elokozossegek@gmail.com villámposta címre.

Isten áldjon mindannyiunkat!

                                               

Kapcsolat, elérhetőségeink

Ha részt kívánsz venni a mozgalomban vagy formálni szeretnél a honlapon, írj kérlek nekünk: elokozossegek@gmail.com

Hírlevelünkre ide kattintva tudsz feliratkozni: http://elokozossegek.hu/hirlevel