Hogyan?

Szeretettel, tudatossággal, képalkotással, példamutatással és böjttel.

Szeretet

Pál apostol első levele a korintusiakhoz: A szeretet himnusza.

Szóljak bár emberek vagy angyalok nyelvén,
Ha szeretet nincs bennem,
Csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom.

Legyen bár prófétáló tehetségem,
Ismerjem bár az összes titkokat és minden tudományt,
Legyen akkora hitem, hogy hegyeket mozgassak,
Ha szeretet nincs bennem,
Mit sem érek.

Osszam el bár egész vagyonom a szegényeknek
S vessem oda testem, hogy elégessenek,
Ha szeretet nincs bennem,
Mit sem használ nekem.

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
A szeretet nem féltékeny,
Nem kérkedik, nem gőgösködik,
Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,
Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,
Nem örül a gonoszságnak,
De együtt örül az igazsággal.

Mindent eltűr, mindent elhisz,
Mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet soha el nem múlik.

A prófétálás megszűnik,
A nyelvek elhallgatnak,
A tudomány elenyészik.
Tudásunk csak töredékes,
Töredékes a prófétálásunk is.
Mikor azonban eljön a beteljesedés,
Ami töredékes, véget ér.

Amikor még gyermek voltam, úgy beszéltem, mint a gyermek,
Úgy gondolkodtam, mint a gyermek, úgy itéltem, mint a gyermek.
De mikor férfivá nőttem, elhagytam a gyermek szokásait.
Ma még csak tükörben, homályosan látunk,
Akkor majd színről-színre.

Most csak töredékes a tudásom,
Akkor majd úgy ismerek,
Ahogy én is ismert vagyok.
Most megmarad a hit, remény, szeretet,
Ez a három,
De köztük a legnagyobb a szeretet.

Szerző: Pál apostol

Tudnunk kell, hogy a háttérhatalom kezében van a világ vagyonának nagy része (magán bankrendszer, multinacionális cégek, média birodalom stb.), fegyverek, technika, melyekkel irányítják a kormányokat, bíróságokat, nemzetközi intézményeket. Ezen a pénzközpontú korrupt rendszeren erővel nem lehet változtatni, csak a szeretet útját járva. Ha bármikor tanácstalan vagy kérdezd meg magadtól, hogy mit tenne a szeretet?

Tudatosság

Tanítóink tovább adják az ősi tudást: "Mind egyek vagyunk." Érzéseink, gondolataink, beszédünk, cselekvéseink, viselkedésünk hatással vannak másokra, akikben mindez nyomot hagy. Vagy egyből visszahat ez ránk, vagy másoknak továbbítják ezt az érzést, de ez a hatás egyszer csak visszaérkezik majd hozzánk. Ezért felelősséget kell vállalnunk minden kimondott szavunkért és tettünkért, mert ezzel hozzájárulunk a világ változásához.

Mostantól fogva a jó híreket adjuk tovább és állítsuk meg a pletykát.
A teremtő társainkkal legyünk együtt és kerüljük az elméleti szakembereket, akik a gyakorlatban már képtelenek részt venni.

Az ember alapvetően szereti az állandóságot, a kiszámíthatóságot és a nyugalmat. A világ működésének azonban egyik törvényszerűsége a változás. Mivel több száz éve már hazugságra építették a hatalmasok a földön élő ?civilizált? társadalmak életét, ezért a Föld bolygónak, az élővilágnak és az emberiségnek hatalmas árat kellett ezért fizetnie. Aki nem hazudott a rendszerben, azt tönkre tették. Most már tudhatjuk, hogy attól, hogy sokan hazudnak, attól az még nem válik igazsággá. Eljött az igazság pillanata. Mivel a magyar társadalom 90%-a már szenved a jelenlegi rendszerben, ezért elkezdtünk gondolkozni a megoldáson.

Sokan a könnyebb utat választották és külföldre mentek dolgozni.

Egyre többen értjük már, hogy a pártokráciában nincsen megoldás, mert valójában nem a kormány kezében van a valódi hatalom. A megoldást megint az ősi tudás elsajátítása és gyakorlása jelenti. A hatalom megszerzésének kulcsa a KÉPALKOTÁS képességében rejlik.

Amíg a háttérhatalom televízió adását nézzük, addig az ő valóságuknak leszünk a szereplői és elszenvedői. A tragédiákat sugározva fél-elemmel töltik el a nézőket, amitől két-ségbe esnek. A félelem blokkolja a szeretetet és a teremtő erőt. Ha hátat fordítunk a sötétségnek és a fény felé fordulunk, akkor el tudjuk hagyni saját árnyékunkat is.

Forduljunk a fény felé, vagyis az általunk működtetet TV-nk és újságunk felé. Áramoltassuk a teremtésről szerzett élményeinket, tapasztalatainkat. Az általunk megálmodott országról képet kell alkotnunk és ezt a képet kell ápolni, részleteiben kidolgozni. Ha országunkban 20.000 tettre képes magyar ugyanazt a képet élteti és ezirányban összehangolt teremtő munkát végez, akkor megkezdődik az érzékelhető változás. Rá egy évre már 200.000 magyar is láthatja ugyanazt a képet. 200.000 magyar összehangolt munkáját már nem lehet megállítani, akkora már működik a Szerves Társadalom és irányításában is létrejöhet a Szent Korona Országa.

Hogy milyen legyen országunk, arról a közös KÉPALKOTÁS-on keresztülmenve, a "Szent Korona Országa" fejezetben olvashatunk részletesen.

Mivel a rendszer maga fenntarthatatlan, így a vége felé növekednek a társadalmi feszültségek. Ha a társadalom felkészületlen és a változás pillanatában nincsenek meg a karizmatikus vezetők, akkor káosz következhet be. Ezért elengedhetetlenül fontos a közössen végzett teremtő munka, hiszen ekkor választódnak ki elöljáróink.

Napjainkban kegyelmi állapotot élünk meg. Ez egy olyan időszak, amikor bár napról napra mutatkoznak az összeomlás jelei, kaptunk még egy kis időt a teremtőtől, hogy felkészüljünk lelkileg is a korszakváltásra.

A társadalmunkat és gazdaságunkat ellepő élősködőktől azonban ? ahogy a beteg szervezetet is ? csak böjttel lehet kigyógyulni. Ezt a böjtöt vállalhatjuk magunk is (ha kellően tudatosak és elszántak vagyunk), de ránk kényszerítheti a teremtő is. Böjtön annyit értek, hogy csak olyan terményeket fogyasztunk, amit magunk illetve közösségünk elő tud állítani.

Azon magyarokat, magyar közösségeket keressük, akik átlátják a fenti helyzetet és hajlandóak más közösségekkel együttműködni.

A böjt addig tart, amíg a Szent Korona Országa újra eredeti fényében tündököl.

Kapcsolat, elérhetőségeink

Ha részt kívánsz venni a mozgalomban vagy formálni szeretnél a honlapon, írj kérlek nekünk: elokozossegek@gmail.com

Hírlevelünkre ide kattintva tudsz feliratkozni: http://elokozossegek.hu/hirlevel