Harmónia megteremtése

A test a szellem és a lélek egyensúlyát jelenti.

Egészségünkhöz nélkülözhetetlen a harmónia. Ahhoz, hogy egy párkapcsolat, egy család vagy egy közösség hosszútávon működjön, ahhoz is harmóniára van szükségünk. A mai világban azonban tudatosan kell vigyáznunk erre az állapotra, mert nagyon sok kizökkentő hatás ér minket, amiket érdemes elkerülni. Ilyenek például a híradások, melyek telis-tele vannak rossz hírekkel, tragédiákkal.  A média félelemkeltő híradásai lehangolják az embert, amit lelki szennyezésként is felfoghatunk.

Tudjuk jól, hogy a fél-elem, két-ségbe ejt. A magyar nyelv mindent szépen megmagyaráz. A félelem blokkolja a szeretetet és a teremtő erőt. Mivel újra kell építenünk életünket, ehhez rengeteg energiára van szükségünk, ezért figyelmünket nem pazarolhatjuk a sötét erők által épített ?új világrendre?. Ahogy a közterületen eldobott szemét vagy az otthoni rendetlenség lehangolja az embert, úgy lelki szinten a bűnözéssel kapcsolatos hírek a tragédiák, a pártpolitikai hírek és a bulvár pletykák is beszennyezik lelkünket. A mi felelősségünk, hogy beengedjük tudatunkba őket, vagy hátat fordítunk nekik és a fény felé fordulunk. Foglalkozzunk szeretteinkkel és az örömszerzéssel, a szellemi és lelki feltöltődést adó írásokkal, előadásokkal, filmekkel, művészettel. Minden olyan dologgal, ami boldogság érzést jelent nekünk és környezetünknek.

Figyelmünkkel energiát továbbítunk környezetünknek, amivel formáljuk a világot. Ha a negatív dolgokkal foglalkozunk, akkor borús világot teremtünk magunk köré, ha felemelő hangulatot árasztunk, akkor a hasonló érzületű társainkat vonzzuk be környezetünkbe.

?Ahogy kint, úgy bent. Ahogy lent, úgy fent.?

A világ ugyanúgy működik nagyban, ahogyan mi kicsiben. Úgy is lehet mondani, hogy minden ember egy külön világ. Úgy is mondják, hogy ha megismered önmagad, akkor az egész világot megismerted már. Ha ezt megértetted, akkor megszereztél egy beavatást. Rajtad áll, hogy használod-e a világot formáló erődet. Ha elszántad magad, hogy velünk együtt formáld a világot, akkor szeretteidnek is add át a tudást. Kezdjék el ők is tisztítani magukat.

Együttlétetekkor kapcsoljátok ki a TV-t és figyeljetek egymásra.

Ajánljatok egymásnak lélekemelő könyveket, filmeket és egyéb forrásokat.

Küldjétek el nekünk is, hogy honlapunkon keresztül továbbíthassuk a szépet és jót.

Kapcsolat, elérhetőségeink

Ha részt kívánsz venni a mozgalomban vagy formálni szeretnél a honlapon, írj kérlek nekünk: elokozossegek@gmail.com

Hírlevelünkre ide kattintva tudsz feliratkozni: http://elokozossegek.hu/hirlevel